ANTENNA SZAKÜZLET

Székesfehérvár, Prohászka O. u. 28.
Elérhetőség: 06 30/448-58-15 E-mail: uzlet@gergelysat.hu 
Hétfő: 8.00-18.00-ig   Keddtől-péntekig: 8.00-16.00 -ig,

MinDigTV Extra (feltöltés, előfizetés,..stb..)  mindiGO TV (katt IDE)
UPC DIRECT (parabolás szerelés, és ügyfélszolgálat),
an
tennák, szerelési anyagok, műholdvevők, csatlakozók, ..stb.. További  információk elérhetőségeinken…

Csatornalisták, lefedettségi térképek, műszaki segítségek, stb..

MinDig TV

MinDig TV és MinDig TV Extra országos frekvenciacserék
Megkezdődik a műszaki átállás az Antenna Hungáriánál, részletekért kattintson IDE!!!

2020-as digitális átállás vétellel kapcsolatban: Változások jönnek a MinDig TV és MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások vételében – frekvenciacserékre kerül sor közel száz digitális telephelyen.

Digitális TV – minőség havidíj nélkül. A MinDig TV az Antenna Hungária 2008 végén elindított digitális földfelszíni  televíziós  szolgáltatása, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők.
Jelenleg a szabadon fogható: A MinDig TV előfizetési díj nélkül az alábbi, HD (nagy felbontású) adások is foghatók ingyenesen.

m1 m2 / Petőfi TV DUNA Televízió M4 Sport M5 Duna World RTL Klub tv2 FEM3 Izaura TV Zenebutik Spektrum Home

Csatorna kínálat itt:
MinDig TV Extra alapcsomag

MinDig TV Extra Családi csomag
MinDig TV Extra Kiegészítő csomagok

Aktuális MinDig TV akciókról és lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

UPC műholdas televíziózás

LogoTovább fokozzuk az élményt!A UPC Direct 2000 óta töretlen lelkesedéssel biztosítja a felhőtlen szórakozást. Az elmúlt 5 évben sikerült megduplázni csatornakínálatunkat, még több élménnyel megajándékozva előfizetőinket. Mostantól már internettel és vezetékes telefonszolgáltatással kiegészítve is választható műholdas TV szolgáltatásunk, így Ön egyszerre élvezheti az izgalmas műsorokat, a netezést és a hosszú beszélgetéseket!

Aktuális UPC akciókról és lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

10 legbosszantóbb hiba

..ami akkor jelentkezhet, ha nem megfelelő földi digitális vevőt vásárolunk.
Az ország legtöbb részén eltérőek a földi sugárzású digitális TV csatornák. Ezzel egy időben megjelentek a nagy áruházak és kis webshopok kínálatában is a földi digitális vevő készülékek. Ha valaki a vásárlás előtt nem tájékozódik megfelelően és kizárólag az ár alapján dönt, sok-sok bosszúságot zúdíthat a saját nyakába. BŐVEBBEN EZEKRŐL ITT OLVASHAT..

Segítségül összegyűjtöttük azokat a legfontosabb szempontokat, amelyekre vásárlás előtt érdemes rákérdezni az eladónál, vagy ha van lehetőség akkor feltétlenül ki kell próbálni. 

MPEG2/MPEG4, — AAC hang kezelés ill. nem-kezelés, — Kompatibilitás a TV készülékekkel, — Terra+ kártya kezelés, — Automatikus képformátum váltás, — Akadozó kép, — Kép-hang elcsúszás, — Ékezetes karakterek kezelése, — EPG hiánya,  —OTA, stb.. 

MEGOLDÁS:

„Cipőt a cipőboltból” szólt a hetvenes években a fantáziadús reklám. Aki szeretne megfelelő készüléket vásárolni földi digitális vételre, az a leghelyesebben akkor jár el, nem valamelyik nagy áruház polcáról emel le egy színes dobozt, hanem bemegy egy antennaszaküzletbe vagy előkeresi az antennaszerelője telefonszámát. Ha mégsem tudna ellenállni a hétvégi bevásárláskor, és hanyagul bedob a kosárba egy DVB-T vevőt a mosópor és az ásványvíz mellé, akkor jól őrizze meg a blokkot, még szüksége lehet rá.

Milyen jó volna, ha nem kellene a vásárláskor ennyi mindenre figyelni, annál is inkább mert sajnos a fentiekkel még a kereskedők egy része sincs tisztában. A vásárlók segítésére az Antenna Hungária bevezetett egy matrica rendszert. A gyártók által hozzájuk eljuttatott készülékeket bevizsgálja, és ha többek között a felsorolt szempontoknak is megfelelnek, akkor a készülék elnyeri a jogot a MinDig TV matrica használatára. Ha valaki MinDig TV matricás készüléket választ, akkor kipipálhatja mind a tíz pontot és nyugodt lehet, hogy nem érik kellemetlen meglepetések a készülék használata során.

 

Üdvözöljük weboldalunkon!

GERGELY SAT BT. tevékenysége főként a velencei-tó, és környékén: 
-antenna, kábeltévé,
-villanyszerelés,
-riasztó,
-vagyonvédelmi, ipari megfigyelőrendszerek
(kamerarendszerek),

szerelése, telepítése, szervizelése,
és ezekkel kapcsolatos szaktanácsadás.

Bármilyen kérdésben állunk az Önök rendelkezésére. Örülnénk, ha Önt is leendő megrendelőink között üdvözölhetnénk!

Keresőszavak: Villanyszerelés, villanyszerelő, antenna szerelő, antenna szerelés: Velence,Velencefürdő, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Nadap, Sukoró, Kápolnásnyék, Velencei-tó, Pázmánd, Martonvásár, Székesfehérvár, Vereb..stb..

EON-nál regisztrált szerelői jogosultsággal, FOGYASZTÁSMÉRŐHELY  kialakítása, és Teljesítménybővítés, villanyóra áthelyezés  

 • Új, egyéni és csoportos fogyasztásmérő szekrény (villanyóra) kialakítása. Teljes áramszolgálatói ügyintézéssel,ha EON mérőhelyet szeretne létesíteni vagy átalakítani.
  Csak a listán szereplő regisztrált szerelő végezheti el, és a záró pecsétek (plombák) eltávolítását is a feljogosított szerelők végezhetik. A már meglévő (plombált) fogyasztásmérőnél végzett munkák esetén mi jogosultak vagyunk erre. 3×80 Amper alatti igény esetén, fázisonként az alábbi teljesítményű kismegszakítókat szereljük be: 6, 10, 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63 Amper 
 • Építkezéshez gyorsan ideiglenes mérőhely kiépítése,
 • Betongyámos, fa villanyoszlop telepítése szabványos fogyasztás mérőhely kialakításával és mérő áthelyezésével,
 • H tarifás (GEO)  mérőhely kiépítése,
 • Kombinált mérőhely kialakítása kábeles bekötésekhez,
 • Kisautomata, ÉV(FI) relé, lakossági elosztótábla cseréje és felszerelése. 
 • Villanytűzhely szakszerű bekötése,
 • Panellakások, családi házak felújítása és komplett villanyszerelése, korszerűsítése, javítása,
 • Érintésvédelmi GÁZ EPH jegyzőkönyv elkészítése,

Aktuális VILLANYSZERELÉSI lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeinken.